Reply to Thread New Thread |
![]() |
#1 |
|
Маю невеличку дилему з жаткою — ножі швидко тупляться, а інші частини теж не витримують навантаження. Хочу знайти нові запчастини, але не знаю, де брати якісні деталі, щоб не довелося їх постійно міняти. Може, хтось знає, де можна купити хороші ножі та інші частини для сільгосптехніки? Буду вдячний за будь-які поради та рекомендації!
|
![]() |
![]() |
#2 |
|
Для стабільної роботи жатки важливо обирати запчастини від перевірених виробників. Гарним вибором буде Харвест Агро Груп https://harvest-agro.com.ua/ua/ , де можна купити ножі та запчастини для сільгосптехніки високої якості. Їхні ножі виготовлені з міцної сталі, що забезпечує тривалу гостроту і стійкість до зносу. Крім того, у Харвест Агро Груп великий асортимент інших деталей, таких як леміші, підшипники та системи підвіски, що допоможе тобі повністю оновити жатку. Я вже кілька разів купував у них запчастини і завжди залишався задоволений: швидка доставка, професійні консультації та гарантія якості. Так що, якщо хочеш уникнути постійних поломок і забезпечити безперебійну роботу своєї техніки, обирай Харвест Агро Груп!
|
![]() |
Reply to Thread New Thread |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|