Reply to Thread New Thread |
07-20-2018, 09:52 AM | #1 |
|
14 lat temu założyłem koszulkę drużynynike air huarache narodowej po raz pierwszy, a następnie 15 lat. Nigdy nie zapomnę tej chwili. Obrona koloru mojego kraju jest moim życiowym marzeniem. To wyjątkowa rzecz, nie tylko marzenie, ale także wielka odpowiedzialność. Przez te wszystkie lata pamiętałem o jego znaczeniu i robię, co w mojej mocy, aby być dumnym.
Czuję, że mam szczęście, nike huarache damskie że mogę doświadczyć jednego z najlepszych szczytów naszej drużyny narodowej, z pokoleniem wybitnych graczy we wszystkich aspektach. Osiągnęliśmy wspaniałe osiągnięcia, a te osiągnięcia, o których marzyliśmy jako dziecko, oczywiście utracone i trudne chwile. Dziękuję, pozwól mi być lepszym kolegą z drużyny i graczem. To zaszczyt móc spędzić te lata z wami. Czas się poddać. To nie jest prosta decyzja, ale w ciągu ostatnich kilku miesięcy wiele myślałem. Nadal wyobrażam sobie i chcę kontynuować, ale zawsze mówiłem, że zrobię najlepszą rzecz dla drużyny narodowej. Przyszłość jest ekscytująca, a grupa niesamowitych graczy otrzyma moje bezwarunkowe wsparcie od dzisiaj. Nie mam wątpliwości, jak pomyślna będzie przyszłość. Siła tej grupy ludzi jest niesamowita. Chciałbym podziękować za wsparcie i leczenie ze strony Hiszpańskiego Związku Piłki Nożnej w ciągu ostatnich 19 lat: adidas buty Dziękuję wszystkim przewodniczącym, trenerom i innym, którzy spędzili wspólnie lata. Jestem bardzo szczęśliwy, że mogłem współpracować z najlepszymi trenerami na tym etapie mojego życia, zwłaszcza Aragones, dał mi mój pierwszy występ w moim rodzinnym mieście, a także dostałem pierwszego naszego europejskiego z nim. Mistrz. Dziękuję wszystkim, którzy na mnie polegają, dziękuję za zaufanie, dziękuję za zmianę hiszpańskiego futbolu ... Louis, Vicente, Ullen, Fernando i Juan Sant Stefan, Ainagi - Seth, Ufat, Ginez. Dziękuję wszystkim, fanom, dziękuję, dziękuję za wsparcie, zaufanie i wpływy. Zawsze z hiszpańską drużyną narodową! Na koniec chciałbym szczególnie podziękować mojej rodzinie, dziękuję za bezwarunkowe wsparcie i dziękuję, że zawsze stałeś przy mnie. Pracujemy razem, aby nadążyć za naszymi marzeniami i współpracujemy, aby to osiągnąć. |
|
Reply to Thread New Thread |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|